Over Ahtem

 

 

 

Zal mij even voorstellen, mijn naam is Metha.          

Schilderen doe ik onder de naam Ahtem.

  

Het is oktober 2008 wanneer mijn leven er geleidelijk heel anders begint uit te zien, ik ben mij dan bewust aan het worden dat wij als mens ook een spirituele kant hebben, om dit optimaal te kunnen ervaren is het nodig mijn gevoel te gaan volgen i.p.v. de steeds maar repeterende gedachten die we als mens in onze hoofden hebben, dit heeft mijn leven totaal veranderd....mijn spirituele ontwikkeling was begonnen.

 

 

Eén van de veranderingen is, dat ik ben gaan schilderen, je zou het intuïtief schilderen kunnen noemen, soms weet ik een paar dagen van te voren wat het volgende project gaat worden en dan tijdens het werken er aan, vallen de laatste stukken op hun plaats. Maar ook gebeurd het dat ik mij geheel laat verrassen door mijn gevoel en dan wel zie wat het gaat worden, al met al schilder ik met heel veel liefde en plezier. Zoals op de foto te zien is hangt één van mijn schilderijen in de bezoekersruimte van een apotheek...

 

Ziet u een keer iets waarvan u zegt dat zou iets voor mij zijn, mail of bel mij dan gerust voor informatie of kom gewoon langs om hem met eigen ogen te zien... Het behoort ook tot de mogelijkheden om één of meerder schilderijen, een poosje op de proef te hebben... om te zien of ze aan u verwachtingen voldoen. 

 

 

Warme groet, Metha